zondag 30 juni 2013

Intussen in het Wilde Westen (48)

Karamelsiroop giet of smeer je over de borsten van een vrouw. En daarna lik je het er weer af. Want als siroop in aanraking met de beha of andere kleding komt, dan blijft dat zo vies aan het lichaam plakken. En zie dat er op 30 graden wassen maar eens uit te krijgen.
Karamelsiroop, echter, doe je nooit in je koffie. Nooit. Dat doe je gewoon niet.

In Amerika echter is men zo goedgelovig en schrikt men als iemand de karamelsiroop daadwerkelijk voor het enige juiste doeleind gebruikt.
Plotseling is het toegestaan het alarmnummer te bellen en zonder bewijs, slechts op aangeven van waarschijnlijk een preutse en jaloerse mudts die dienst had achter het loket, wordt iemand veroordeeld voor het uiten van een soort van genegenheid.

Een Amerikaanse vrouw moest vrijdag voor de rechter verschijnen omdat haar vriend in een drive-through van McDonald’s karamelsiroop over haar blote borsten goot en het er vervolgens weer aflikte.

 

De 32-jarige Sarah Lee Linaburg uit Martinsburg in de Amerikaanse staat West Virginia, meldde zich op 27 april, rond middernacht, samen met haar vriend in hun paarse Chrysler bij de drive-through van de plaatselijke McDonald’s. 
Het duo deed hun bestelling en betaalde. De man vroeg om wat extra karamelsiroop voor in zijn koffie. Toen de employee van het restaurant hem de siroop overhandigde, trok Linaburg haar bloesje uit. Vervolgens goot de man de siroop over haar blote borsten en likte hij het kleverige goedje er weer af. Daarna reed het tweetal weg.




Het personeel van het restaurant noteerde de gegevens van hun nummerplaat en belde daarna onmiddellijk het alarmnummer. De toegesnelde politie bekeek de beveiligingsbeelden van het restaurant, maar daar was niets op te zien.
Aan de hand van de nummerplaat kwam de politie achter het adres van Linaburg, waar de paarse Chrysler voor de deur stond. De vrouw ontkende in alle toonaarden betrokken te zijn bij het incident, maar aan de hand van een foto wisten medewerkers van het restaurant haar te identificeren. 
Linaburg werd gearresteerd en na het betalen van een borgtocht van 4.600 euro weer vrijgelaten. Vrijdag kwam ze voor de rechter, zo meldt The Journal. Ze wordt beschuldigd van exhibitionisme en liegen tegen de politie.

Bron: nu.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten