woensdag 10 augustus 2011

Realiteit

De relschoppers en plunderaars die sinds zaterdag huishouden in onder meer Londen, zijn volgens het Libische regime ''vreedzame demonstranten'', die op gewelddadige wijze onderdrukt worden door de politie.

Dat heeft onderminister van Buitenlandse Zaken Khaled Kaim woensdag gezegd.

Kaim riep premier David Cameron op ontslag te nemen omdat hij ''alle legitimiteit heeft verloren'' .

Hij sprak van een volksopstand en riep de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties op tot actie tegen de 'flagrante schendingen van de rechten van het Britse volk'.

In Londen en andere Britse steden zijn sinds zaterdag honderden jongeren opgepakt die zich schuldig hadden gemaakt aan geweldpleging, vernieling, brandstichting en plunderingen.

Veel Britten menen dat de politie aanvankelijk niet hard genoeg optrad tegen de relschoppers.

Bron: nu.nl


Kort samengevat: een Engelse politieman schiet iemand dood. Niet leuk en niet netjes, maar waarschijnlijk niet zonder reden.
Als gevolg van dit incident gaat tuig in Engelse steden de straat op, plunderen winkels, steken huizen in brand, vechten met agenten en schieten en rijden onschuldige burgers dood. Onder het mom van 'zolang de politie geen respect toont voor ons ellendelingen, tonen wij geen respect voor de politie'.

En zie daar een reactie en steunbetuiging uit het land dat al jaren het volk onderdrukt en vermoordt. Volksopstand, flagrante schending van rechten, vreedzame demonstranten.
Je moet maar durven.
Een partij napalm op dat land graag s.v.p.

2 opmerkingen:

  1. Amerika hep vas nog wel un portijtjû liggû.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zadenhandel Monsanto kan vast nog wel wat Roundup verrijken om zo weer Agent Orange te produceren.

    BeantwoordenVerwijderen