maandag 11 april 2011

Zonnebaden

Hoe verward kunnen omstanders (of stiekeme gluurders) zijn als een jonge vrouw, in bikini nota bene, verward wordt met een suïcidale springer. Eén die natuurlijk eerst een kleurtje op de huid wil bakken alvorens de stoep rood te kleuren.

Het verzoek elders te gaan zonnebaden zal de 19-jarige van harte opvolgen, nu ze weet dat ze door de buren wordt bekeken.

AMSTERDAM - Een 19-jarige vrouw uit Delft heeft zondagmiddag voor onrust gezorgd terwijl ze aan het zonnebaden was op het dak.


Omstanders in de Meidoornlaan dachten dat het om een verward persoon ging en waren bang dat de vrouw zou springen.
Een bezorgde buurtbewoner belde de politie met de melding dat er een vrouw op het dak zat. Er was echter sprake van een misverstand, omdat de 19-jarige vrouw alleen wat zonnestralen wilde meepakken.


De vrouw is uiteindelijk verzocht om een andere plek te zoeken.

Bron: nu.nl

2 opmerkingen:

  1. Ik vind dat terecht. Al dat bloot in het openbaar. Ik loop toch ook niet in mijn blootje op straat. Zonnebaden doe je in de bescherming van je huis. Met de gordijnen dicht zodat de buren niets kunnen zien. En met de kleren aan want mochten ze toch nog iets door de gordijnen kunnen zien (je kenniewetûh toch?) dan hoeven ze geen aanstoot te nemen aan hetgeen ze dan voor den ogen wordt getoverd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Er zijn inderdaad uitzonderingen te bedenken.
    Dank voor uwen alertheid.

    BeantwoordenVerwijderen