zaterdag 16 april 2011

Onderzoek

"Tristan van der Vlis schoot zes mensen dood. Daarna legde hij de hand aan zichzelf."
Punt.

Ik snap daarom niet zo goed wat de politie nog allemaal te weten wil komen. Deze zaak, een actie van een losgeslagen individu, lijkt na de zelfmoord van dezelfde individu toch wel opgelost.

De politie houdt zaterdag een passantenonderzoek in vier winkelcentra in Alphen aan den Rijn. Daarmee wordt geprobeerd alle gebeurtenissen die mogelijk iets te maken hebben met de schietpartij van vorige week zaterdag in kaart te brengen.

Tristan van der Vlis schoot zes mensen dood. Daarna legde hij de hand aan zichzelf. Er liggen nog vier gewonden in ziekenhuizen.
Het passantenonderzoek wordt gehouden tussen 11.00 en 14.00 uur bij de Aarhof, de Ridderhof, de Herenhof en de Atlas.

Er worden onder meer billboards neergezet bij de winkelcentra en agenten gaan flyeren.

Mensen die nog niet in contact zijn geweest met de politie wordt zaterdag gevraagd een formulier in te vullen met naam en adresgegevens.
De politie is vooral op zoek naar getuigen die rondom het schietincident in de buurt van de winkelcentra waren. Ook wil ze graag in contact komen met mensen die andere informatie hebben die voor het onderzoek van belang kunnen zijn.

Bron: nu.nl

1 opmerking:

  1. Ach ja, anders moeten ze de fraudezaken tegen die hoge omes gaan oplossen en dat kan waarschijnlijk nooit goed voor je carriere zijn. Ze willen er wat van leren. Everybody's got to learn sometimes zongen de Korgi's. Maar helemaal mee eens dat deze zaak toch zo klaar als een klontje is. Beetje beter oppassen met wapenvergunningen en zo, lijkt me veel beter.

    BeantwoordenVerwijderen