maandag 18 april 2011

Seks vs. computer

Een (vrouwelijke) collega merkte zeer ludiek op:
de ondervraagde vrouwen zijn waarschijnlijk analoge maagden en digitale sletten.

Meer dan 60 procent van de Nederlandse vrouwen kan niet zonder haar computer. Daarmee is de computer belangrijker dan seks, wat door 50 procent van de vrouwen als onmisbaar wordt bestempeld.

Zo blijkt uit het onderzoek Het Fijne van Vrouwen, dat in opdracht van Sanoma Media werd uitgevoerd onder 1.332 vrouwen en 574 mannen tussen de 18 en 65 jaar, door onderzoeksbureau TNS Nipo.

Bron: nu.nl

6 opmerkingen:

  1. Oh, oh...als marktonderzoeker doen dit soort berichten pijn. Je kunt die conclusie helemaal niet op basis van de uitkomsten trekken. Maar ja, het draait bij PR onderzoeken helaas niet om de kwaliteit van het onderzoek, maar om het halen van het nieuws. Soms zijn de koppen van te voren al geschreven :-(.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hou helemaal niet van dit soort onderzoeken.
    Maar dat is tevens niet helemaal waar.
    Resultaten van onderzoeken waarbij er geturfd wordt teneinde een lachwekkende slotconclusie te kunnen presenteren wil ik graag niet onvermeld laten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik hou wel van dit soort uitkomsten. Want ik als rechtgeaarde impotenteling met een voorliefde voor het vrouwelijke geslacht weet nu zeker dat hij er verstandig aan doet om die Viagra maar te laten zitten en in plaats daarvan gewoon wat meer RAM, een grotere HARDE schijf en voor het nodige 'plaatsjes kijken' een lekkere videokaart aan te schaffen. De lange winteravonden vliegen weer om denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jammer dat je de keiharde lente- en zomerdagen, met alle visuele ongemakken voor een impotenteling, zoals daar zijn: strakke truitjes, korte rokjes en blote benen, moet zien te overleven.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Kut...kut...kut man!!! Echt hele dikke shitkut!! hehehe

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Vooral die eerste drie woorden moeten jou helemaal niks doen.

    BeantwoordenVerwijderen