vrijdag 8 juni 2012

Oplossing

In Noord-Amerika raken ze in paniek door Cloud 9. Dat is een synthetisch goedje dat je bijvoorbeeld als een soort drugs zou kunnen gebruiken.
Gek neven-effect is dat je kannibalistische trekjes ontwikkelt. Van de vele duizenden gebruikers zijn er twee gevallen bekend dat de verwarde junk zijn tanden ergens in zet. Een mens, toevalligerwijs.

Maar even ten zuiden van Noord-Amerika, in Brazilië welteverstaan, hebben ze een tegengif tegen de zombiedrugs ontdekt.
Gaat er eentje rechtop in zijn kist zitten, dan huppekee meteen een glas water naar binnen gieten. Wijwater waarschijnlijk.
Succes gegarandeerd.

Een Braziliaans jongetje dat was overleden aan de gevolgen van een longontsteking, zou een uur voor de begrafenis rechtop hebben gezeten en zijn vader gevraagd hebben om water.

De 2-jarige Kelvin Santos was door de artsen doodverklaard, maar bleek echter nog in leven.
Nadat hij het water had gekregen, ging hij weer levenloos liggen en stierf alsnog, zegt zijn vader. Dokters bevestigden nadien dat Santos dit keer toch echt overleden was.

"Tijdens de wake hield ik hem vast en riep mijn zoon om terug te komen", zegt zijn vader tegenover het Braziliaanse ORM.

"Een paar uur later ging mijn zoon daadwerkelijk rechtop zitten. Iedereen was verbaasd, sommige vielen flauw. Nadat ik hem water had gegeven, begon iedereen te schreeuwen. Daarna ging hij weer liggen om vervolgens niet meer te bewegen."

De vader heeft de artsen aangeklaagd omdat die de jongen te snel dood hebben verklaard.

Bron: nu.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten