vrijdag 10 juni 2011

De kunst van het wildplassen (of wild plassen)

Als je hoge nood hebt, dan moet je kunnen wildplassen.
Voor mannen is dat eenvoudiger dan voor vrouwen. Even een muur of boom, enigszins in schaduw gehuld, opzoeken, rits of gulp open en laat maar gaan.
Vrouwen hebben toch iets meer privacy nodig en daar leent een veranda zonder balustrade zich uitstekend voor. Dus mevrouw Egglestone heeft alle reden tot klagen.

Bij mij rijst dan wel de vraag waarom zij een betere verlichting op de veranda had gewenst. Heeft ze wellicht een licht exhibitionistisch trekje? En waarom wilde zij per se plassen op of vanaf de veranda van haar ex-verloofde? Is het gebruik van een ex-toiletpot niet toegestaan in Australiƫ?
Twijfel alom.

Een 35-jarige Australische vrouw die zichzelf op een tuinhekje spieste toen ze van een veranda plaste en viel, heeft de eigenaar van het huis, haar ex-verloofde, aangeklaagd.
Dat meldden diverse Australische media donderdag.

De vrouw, Michelle Egglestone, beweert dat de veranda van haar voormalige verloofde niet voldeed aan de bouwvoorschriften, geen balustrade had en bovendien slecht verlicht was. ''Het gevaar had kunnen worden vermeden door redelijke zorg van de verdachte’’, aldus de advocaat van de vrouw.


Egglestone raakte tijdens de val ernstig gewond en moest plastische chirurgie ondergaan. Ze zegt last te hebben van littekens, depressies en posttraumatische stress als gevolg van de val.

bron: nu.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten