dinsdag 7 februari 2012

Intussen in het Wilde Westen (44)

Helaas wordt heden ten dage de zoetstofwisselingstherapie van de heren Dr. Jacobo en Dr. Theodoor van Essen nog lang niet overal naar waarde ingeschat.

In Kentucky heeft de politie een inbreker gearresteerd die er een merkwaardige modus operandi op nahield. De dief werd naakt aangetroffen in een supermarkt. Hij droeg enkel een paar zwarte laarzen en voor het overige was zijn lichaam ingesmeerd met choco en pindakaas.
De politie rukte uit naar de Foodworld-vestiging in het plaatsje Neon. Het waren werknemers van de supermarkt die de naakte Andrew Toothman (22) in de winkel hadden aangetroffen. De kerel had zijn lijf ingesmeerd met choco en pindakaas. Dezelfde lekkernijen had hij kwistig uitgesmeerd in de winkel en in het kantoor van de zaakvoerder. Voorts waren verscheidene sprinklers in werking.

'Sorry' met hoestsiroop
De speurders vonden nog een spoor dat Toothman had achtergelaten. Met hoestsiroop had hij het woord 'sorry' op de vloer van de winkel geschreven.

Toothman werd gearresteerd op beschuldiging van inbraak en openbare zedenschennis. Over de omvang van zijn buit en zijn beweegredenen is niets bekend.

Bron: hln.be

1 opmerking:

  1. Tja, als hij had gekozen voor een 'Marmelade kapje' op de nieren en wellicht de zoeting had gemixeerd, was het toch misschien iets anders afgelopen. Of hij had de heer C. van der Laak even een brief kunnen schrijven. Van die dingen.

    BeantwoordenVerwijderen