dinsdag 15 mei 2012

Brits onderzoek

Britse onderzoeken leveren altijd hilarische resultaten op.
Tenminste, ik kan er heel erg hard om lachen. En direct daarna erger ik me kapot.
Dat er mensen zijn die bereid zijn gevonden dit soort onderzoeken te doen, dat er geld voor is en dat er behoefte aan dit soort onzin is.

Natuurlijk liegen de kerels. En natuurlijk willen de vrouwen de waarheid niet horen.
Een vrouw hoort liever een leugen als haar ego daarmee gestreeld wordt, dan dat ze let op hoeveel geld ze van haar mans rekening tapt.
En die mannen willen liever niet een chagrijnig stuk vreten thuis hebben.

Dus: mannen liegen als ze weten dat hun vrouwen dat willen. Als dat geen liefde is.


Britse vrouwen geven jaarlijks 2,5 miljard euro uit aan kleding die hen niet past omdat mannen niet durven te zeggen dat ze dik zijn voor een outfit, zo blijkt uit een nieuw Brits onderzoek.

Dat schrijft de Daily Mail. Zo’n 70 procent van de mannen geeft toe te liegen als ze gaan shoppen met hun partner omdat ze haar gevoelens niet willen kwetsen, zo blijkt uit een onderzoek van de Engelse webshop Very.co.uk.

De meeste mannen geven echter toe dat ze het makkelijker vinden om te liegen tegen hun partner dan eerlijk te zeggen dat ze dik lijkt in een outfit.

Tien procent van de ondervraagde mannen is bang dat hun partner overstuur zou raken door de waarheid, waardoor vervolgens het hele weekend verpest is. Een kwart geeft toe dat ze liegen zodat ze dan kunnen stoppen met shoppen.

Daarnaast is twintig procent bang dat hun vrouw het later tegen hen gebruikt als ze de waarheid vertellen.

Desalniettemin blijkt uit het onderzoek dat 70 procent van de vrouwen gelooft dat hun man volkomen eerlijk zijn in zijn commentaar tijdens het passen van kleding. Acht op de tien vrouwen zegt liever de waarheid te horen dan geld uit te geven aan kleding die ze toch nooit zullen dragen.

Bron: nu.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten